2310282517 Αγ. Δημητρίου 35, Διαβατά, Θεσσαλονίκη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αρχιτεκτονική τοπίου - Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων - Μελέτες και κατασκευές τοίχων

Είτε ο χώρος σας είναι επαγγελματικός ή ιδιωτικός με την πείρα μας μπορούμε να βρούμε λύσεις για άριστα διαμορφωμένους χώρους.

Ο σχεδιασμός ενός κήπου παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες που πηγάζουν από το γεγονός πως κάθε χώρος έχει ειδικά προβλήματα και κάθε ιδιοκτήτης ειδικές απαιτήσεις.
Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές που συμβάλλει στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός χώρου πρασίνου και γενικότερα στις κατασκευές κήπων , αποτελεί η σωστή μελέτη και σχεδίασή τους.

Μελετούμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε αυτό που έχετε φανταστεί, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες σας αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου σας!

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός κήπου που θα συνδυάζει αρμονικά λειτουργικότητα και καλαισθησία.

 

Εγκαταστάσεις αρδευτικών συστημάτων

Στο χώρο μας θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις για αυτόματο υπόγειο και υπέργειο οικιακό πότισμα.
Σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας γίνεται τοποθέτηση αυτόματα ποτιστικού ποτίσματος, ρυθμίζοντας τόσο τη συχνότητα όσο και τη διάρκεια του ποτίσματος.

Έτσι είστε σίγουροι ότι τα φυτά σας θα λαμβάνουν την ιδανική ποσότητα νερού, ανεξάρτητα από το αν εσείς είστε παρόν ή όχι.
 

 

 

Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες - Απεντομώσεις

Αναλαμβάνουμε να καταπολεμήσουμε κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, έντομα αποθηκών και οποιοδήποτε βλαβερό παράσιτο για την ανθρώπινη υγεία.

Στην εταιρεία μας "Κήπων Τέχνημα" κάθε πρόγραμμα εφαρμογών είναι ξεχωριστό, σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη & καταρτίζεται βάσει μελέτης που προηγείται στο χώρο του πελάτη, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας.
Η εταιρεία μας έχει επανδρωθεί με ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό που ασχολείται με υγειονομικές εφαρμογές (Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις) σε χώρους που είναι απαραίτητη η εφαρμογή τους.